Kochani!
Zapraszamy serdecznie na warsztat: Smak chwili – warsztat uważności.
*Zanurz się w smak, zapach i dotyk.*
Warsztat kulinarnej uważności dla wszystkich, również dla osób niesłyszących (z tłumaczem PJM). Skupimy się na doświadczaniu jedzenia wszystkimi zmysłami – poza słuchem.
Dotyk surowych składników, ich zapach, smak i tekstura – to tu i
teraz. Uważne przygotowanie, uważne jedzenie, uważna obecność
Warsztat poprowadzi Monika Kołosowska PSYCHODIETETYK.
W życiu kieruje się zasadą: jedz, trenuj i ciesz się życiem.
W zdrowym stylu życia ważne jest odpowiednie podejście do trzech łączących się ze sobą stref, mianowicie:
- Dieta
Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu, więc nie należy z niej rezygnować, wręcz przeciwnie; uważam, że odpowiednio skomponowana dieta ma ogromny wpływ na wszystkie aspekty naszego życia. Dzięki odpowiednio zbilansowanym posiłkom można zmienić swoje samopoczucie, dostać przypływu energii i zarażać nią wszystkich wkoło.
- Ćwiczenia
Codzienne uprawianie ćwiczeń fizycznych to największe dobro, jakie możemy uczynić dla swojego ciała.
To również największa inwestycja w siebie, zarówno na chwilę obecną, jak i na przyszłość.
W zdrowym, ciele zdrowy duch – ta sentencja jest jak najbardziej zgodna z rzeczywistością.
- Psychika
Podstawowym celem żywienia jest zachowanie dobrego zdrowia, które jest warunkiem zrównoważonego i harmonijnego życia. Zdrowe podejście do życia polega na tym, że się dba o jakość swojego „TU i TERAZ”.
Pamiętajmy, że to my sami jesteśmy osobą odpowiedzialną za realizowanie zaleceń oraz własne działanie.
KIEDY?
28 czerwca − SOBOTA
⏱ 09:00 - 11:00
Zapraszamy najserdeczniej
Wybierz Siebie i przyjdź
Lokalizacja: sala warsztatowa nr 1
__________
Bilety: 60 PLN
Sala warsztatowa - parter
Pszczyna
zobacz na mapie
Kulinarnie - Smak chwili
28 czerwca 2025, godz.: 09:00
Kochani!
Zapraszamy serdecznie na warsztat: Smak chwili – warsztat uważności.
*Zanurz się w smak, zapach i dotyk.*
Warsztat kulinarnej uważności dla wszystkich, również dla osób niesłyszących (z tłumaczem PJM). Skupimy się na doświadczaniu jedzenia wszystkimi zmysłami – poza słuchem.
Dotyk surowych składników, ich zapach, smak i tekstura – to tu i
teraz. Uważne przygotowanie, uważne jedzenie, uważna obecność
Warsztat poprowadzi Monika Kołosowska PSYCHODIETETYK.
W życiu kieruje się zasadą: jedz, trenuj i ciesz się życiem.
W zdrowym stylu życia ważne jest odpowiednie podejście do trzech łączących się ze sobą stref, mianowicie:
- Dieta
Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu, więc nie należy z niej rezygnować, wręcz przeciwnie; uważam, że odpowiednio skomponowana dieta ma ogromny wpływ na wszystkie aspekty naszego życia. Dzięki odpowiednio zbilansowanym posiłkom można zmienić swoje samopoczucie, dostać przypływu energii i zarażać nią wszystkich wkoło.
- Ćwiczenia
Codzienne uprawianie ćwiczeń fizycznych to największe dobro, jakie możemy uczynić dla swojego ciała.
To również największa inwestycja w siebie, zarówno na chwilę obecną, jak i na przyszłość.
W zdrowym, ciele zdrowy duch – ta sentencja jest jak najbardziej zgodna z rzeczywistością.
- Psychika
Podstawowym celem żywienia jest zachowanie dobrego zdrowia, które jest warunkiem zrównoważonego i harmonijnego życia. Zdrowe podejście do życia polega na tym, że się dba o jakość swojego „TU i TERAZ”.
Pamiętajmy, że to my sami jesteśmy osobą odpowiedzialną za realizowanie zaleceń oraz własne działanie.
KIEDY?
28 czerwca − SOBOTA
⏱ 09:00 - 11:00
Zapraszamy najserdeczniej
Wybierz Siebie i przyjdź